En tur till Uppsala blir det

Fuck endo loggaI början av april blir det så en tripp till Endometrioscentrum på Akademiska i Uppsala för att träffa (enligt vad många endovänner säger) Sveriges bästa endometriosläkare, Matts Olovsson. Jag hoppas innerligen att han/de kan hjälpa mig!

Jag får väl återigen säga som Fylking sa den där gången…

”ÄNTLIGEN!!!”

Att försöka leva med dessa ständiga ofantliga smärtorna i buken är ingen dans på rosor, och idag hjälper inte ens Catapresan något vidare på dessa. Men jag får försöka härda ut nu tills jag varit på Akademiska och hört vad de har att säga/erbjuda mig. Har en planerad telefontid med Smärtcentrum i Karlstad två dagar efter besöket i Uppsala.

Medicinen jag fick för att försöka få lite bättre sömn och lite smärtlindring nattetid – Klomipramin – fick jag abrupt sluta med för ett par veckor sedan. Jag som är skakis i vanliga fall blev ännu mer skakis av dem när jag ökade på doseringen :(.
Cartoon_shake_hands_1Jag kunde inte dricka ur glas eller kopp utan sugrör för då höll jag på att slå sönder tänderna, kunde inte skriva med en penna för det blev oläsligt, prickade inte tangenterna på tangentbordet och muspekaren for åt alla håll när jag höll i musen, skakade i hela kroppen mer än vanligt och fick konstiga plötsliga ryckningar/spasmer i armarna.

Nu har det gett sig och jag har bara de ”normala” skakningarna kvar. De har ökat lite ändå senaste året, men så som det blev med den där medicinen var inte kul.

Smärtcentrum sade vid senaste mötet att det ser ut som om de måste går över till vad de kallar specialbehandling på mig framöver eftersom inget av alla de vanliga behandlingarna hjälper/fungerar på mig. En kan ju undra vad den specialbehandlingen består av? Stekpanna slagen i huvudet? Tvångströja på?

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Endometrios, Krämporna och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.