Min Fitbit Charge ”bubblar”

Nej, jag har inte tappat den i vattnet eller duschat med den!

2016-03-14 Fitbit reklamationDet är skalet/ytterhöljet som helt plötsligt har börjat släppa/bubbla sig. Blev väldigt förvånad när jag såg det, men tydligen är det rätt vanligt på just den här modellen. Insåg detta när jag var in på deras forum och såg flera runt om i hela vida världen som råkat ut för detta.

Kontaktade kundsupporten och skickade över dessa bilder, samt det inscannade kvittot från när vi köpte den.
Samma kväll fick jag veta att de byter ut den via garantin och en ny Charge är redan skeppad och på väg till mig!

Suverän kundsupport och service! Det är lite traggligt när man måste ta allt på engelska men det funkade ju bra och vi förstod varann verkar det som *ler*.

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.