Något litet positivt iaf!

Igår var det då medlemsmöte/krismöte avseende Torsby Ridklubb som också är min arbetsplats. Jag hankade mig dit såklart för det var ju ett viktigt möte. Och hörrni, det kom JÄTTEMYCKET folk! Jag tror inte att de hade förväntat sig att så många skulle komma faktiskt, så det var väldigt positivt! 🙂

Mötet gick väldigt bra, överlag positiva tongångar trots det krisartade läget och mycket nya idéer och förslag kom fram vad gäller framtiden för oss. Och, allra viktigast av allt – det blev en ny styrelse vald!!! 😀
Innan mötet så fanns endast 2 ledamöter kvar av den gamla styrelsen och framtiden såg väldigt väldigt oviss ut, men efter mötet så fanns en komplett styrelse med en hel del ”nytt blod” och jag ser optimistiskt på framtiden för min arbetsplats/ridskolan!

Nu finns det mycket att jobba med både för styrelse, personal och elever/medlemmar men jag hoppas och tror att detta ska funka så småningom. Rom byggdes inte på en dag, men nu har vi ett nytt spår att gå efter iaf.
Det tillsattes även en rekryteringsgrupp (förutom en hel del andra arbetsgrupper) och den ska plocka fram lämpliga kandidater till vår vakanta tjänst som verksamhetschef/ridskolechef. Jag hoppas att även det löser sig så snart det går för det behövs verkligen en chef!

Ha dä!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Jobb. Bokmärk permalänken.