Framtiden?

Ja ibland så funderar en ju på det här med framtid – inget jag dock gör värst ofta faktiskt, men just nu så fladdrar tankarna lite extra över framtiden på mitt jobb… en har ju liksom tid att fundera när man går/ligger hemma och är sjukskriven.

affisch_krism-teDet är ett riktigt allvarligt krisläge på ridskolan just nu och jag ska självklart försöka samla ihop min onda kropp och försöka närvara som personal på detta medlemsmöte!
Det är ju faktiskt min och mina kollegors arbetsplats liksom ett antal medlemmars och många ridandes ridskola/anläggning det gäller!

Årsmötet var i helgen som gick, och det blev ingen ny styrelse då det inte fanns några nya som var intresserade av att ta över platserna från de som sagt ifrån sig sitt uppdrag.
Det var som jag förstod det som vanligt bara ”allra närmast sörjande” som kom på årsmötet (jag kunde själv heller inte närvara p g a min hälsa). Folk formligen är skräckslagna för att gå på årsmöten, eller om de helt enkelt bara är nöjda med allt och inte är intresserade av hur det står till – spelar ingen roll vilken förening man är med i tycker jag, samma fenomen överallt.

Så just nu har vi rent krasst alltså ingen styrelse vilket innebär att vi inte har någon arbetsgivare och allt bara flyter omkring lite oroligt … INTE BRA!!! 🙁
Jag tror inte någon av oss 4 anställda mår värst bra just nu…

*suckar* Lägger mig en stund här igen och funderar vidare – ha dä’!

 

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Jobb. Bokmärk permalänken.