En dag i taget

Igår var jag till min läkare på VC på återbesök och hon sjukskrev mig fortsatt på 100% fram till den sista mars. Förhoppningsvis har jag tills dess kommit tillrätta med mina mediciner och fått till iaf liiite smärtlindring och kanske också fått en tid till Akademiska i Uppsala – om jag har en sjujäkla tur.

Jag var också in till jobbet en sväng innan läkarbesöket och hälsade på mina kära och saknade kollegor i röran där. Det är ju tyvärr rörigt på många sätt och vis i dagsläget, och jag hoppas att allt löser sig för annars blir det svårt för mig som är så stresskänslig att komma tillbaka och må bra och orka med. T o m min läkare hade hört talas om det… =/
Cafeterian blir med all säkerhet jättefin när den är färdigrenoverad, men just för stunden så såg det verkligen ut som ett smärre, eller större, bombnedslag där *S*.

16 dagar efter strumaop

16 dagar efter strumaop

Såret på halsen efter strumaoperationen läker fint och ser mycket trevligare ut nu än för 8 dagar sedan.

Har dock en nylontråd (om ni förstorar bilden så syns den till höger om ärret) som inte vill lossna/släppa taget. Knuten har gått upp och om jag försöker dra loss den (som de sagt att jag ska) så går det verkligen inte! Själva såret är ju sytt med självupplösande tråd och denna var nån säkerhetsgrej som ska kunna dras bort.
Men drar jag så rör sig hela ärret med tråden…

Får avvakta någon dag till och annars ringa rådgivningen och fråga.

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter, Jobb, Krämporna. Bokmärk permalänken.