Blaha-blaha…

548ff46163a0074879a21146105f924bUngefär så känner jag mig nu.
Riktigt ”blaha-blaha”… =/ 

Det finns många orsaker till detta – men mest är det att jag mår S K I T. Plus att det händer grejer runt om en som får en att må ännu mera skit, men det är inget jag går in på här.

Försöker rycka upp mig men det är svårt. Jävligt svårt!

Halsen värker, men i morgon ryker bandaget iaf så jag får se hur det ser ut där under. Trodde det onda när man sväljer skulle ge sig någon gång, men det verkar ta tid. Är ju iofs bara en vecka sedan op så man får väl ge det lite mer tid. Men stramandet lär lätta iaf och jag borde kunna röra nacken/huvudet mer. Nu ser det ju ut som om jag har värsta nackspärren!
Buken värker också, och jag laborerar med mina mediciner för att få mindre smärtor både där och överallt annars + lite bättre sömn men det går tungt. Smärtsköterskan ska ringa någon gång den här veckan för att vi ska diskutera hur det går.
Har ännu inte hört något från Akademiska.

Är ju sjukskriven efter operationen t o m tisdag 9/2 men lär få ta kontakt med den andra läkaren igen och diskutera hur vi ska fortgå. Antar att det blir en tid till med hel sjukskrivning för jag har såna smärtor ännu i buken så jag orkar inte vara uppe så långa stunder. Måste gå och vila mig många ggr om dagen. Diskuterade detta med min personliga handläggare på FK i fredags också och han förstår problemet.
Sedan är jag ju så förlamande trött hela tiden, och har väldigt svårt att koncentrera mig på någonting. T o m att skriva detta lilla inlägg tar tid och är svårt. Trött som en gnu – men kan ändå inte sova… Moment 22 deluxe.

Nu ska jag vila vidare här igen! Ha dä!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Endometrios, Krämporna. Bokmärk permalänken.