Tjocktarmsröntgen – Check!

Igår var jag och gjorde den inte så trevliga tjocktarmsröntgen som specialistläkaren på Endomottagningen beställt åt mig. Vedervärdigt, men nu är det gjort! Jag hoppas verkligen att jag INTE behöver genomgå fler tarmundersökningar på ett långt tag framöver. Fy fanken vad jobbigt det är!

Nu återstår det bara att vänta på det slutgiltiga svaret. Röntgenläkaren sade att hon inte såg några större konstigheter, men alla bilder ska studeras noggrannare av både henne och överläkaren innan svaret skickas till Endomottagningen.

I övrigt så är det jämna plågor här. Har ju nu fått licens på den medicin, Catapresan, som jag har provat några veckor här nu med halvhyffsat resultat. Nu när jag har mer kontinuerlig tillgång till den så ska jag höja dosen lite mer enligt det upptrappningsschema Smärtcentrum gett mig och se om jag kan bli åtminstone liiite mer smärtfri.
Nu har den tagit lite grann av smärtan, men effekten varar för kort stund och är för klen. Får hoppas en något högre dos ger bättre effekt.

Det var allt för nu!

Det här inlägget postades i Endometrios, Krämporna. Bokmärk permalänken.