Slut på bloggtorkan?

Ja som ni ser så har jag inte varit så aktiv senaste tiden… Har känt att jag inte haft motivation till att skriva något eftersom det troligen bara skulle bli tråkiga och smärtfyllda inlägg då jag mår sämre än någonsin nu.

Jag brukar ju alltid försöka vara glad och positiv även fastän jag mår skit, men t o m jag har nått gränsen och orkar inte klistra på det där leendet längre…

Men det är iaf en stor positiv nyhet i att jag äntligen har fått komma till smärtkliniken på CSK i Karlstad! Har haft ett första möte med smärtläkaren (samma läkare som kom ilande när jag fick mitt stora smärtgenombrott då morfinpumpen lossnade i förtid efter operationen i februari) och även varit på en flera timmar lång ”dejt” med deras fysioterapeut i torsdags. Härnäst väntar en telefontid med endometriosläkaren den 29e, en ny röntgen av höfter o knän den 6 nov och ett planeringssamtal på smärtkliniken den 13 nov då vi ska gå igenom allt som hänt sedan första besöket.

Smärtläkaren har ”ryckt av” mig alla mina mediciner (smärtstillande, inflammationsdämpande och muskelavslappnande) som ändå inte fungerat och nu kommande vecka intas de allra sista morfintabletterna.

Nu har jag FRUKTANSVÄRT ont i både buk och kropp så tydligt är ju att pillren ändå gav en liten effekt även fastän det inte kändes så. Fysioterapeuten skulle be smärtläkaren höra av sig för detta står jag inte ut med ända till den 13 nov… Vill helst inte behöva sjukskriva mig då jag känner att jag inte riktigt har tid med det gentemot ridskolan, men får jag ingen vettig hjälp nu så blir det nog tyvärr så ändå vare sig jag vill eller inte. Kroppen, och skallen, börjar säga ifrån rejält nu…

Men tillsvidare så fortsätter jag att ta en minut i taget och kämpar på!

Nu mot sängen – är ju arbetsdag i morgon (och på tisdag och torsdag)! Over & out från Lellstuga

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Endometrios, Krämporna. Bokmärk permalänken.