Augusti är här!

Idag är det första augusti och i de olika sociala medierna så gnölas och gnälls det om att sommaren är slut, det blev ingen sommar osv… *suckar*

Otacksamt folk säger jag bara! Det ÄR sommar och det ÄR en alldeles normal svensk sommar på våra breddgrader med allt vad det innebär av solsken, regn, mygg, fästingar, blommor och bin. Det jag för egen del saknar är några hejdundrande åskväder som livar upp tillvaron lite, men man kan ju inte få allt.
Att vi råkat få någon/några somrar med temperaturer uppåt 30-strecket är en ren bonus och inget vi kan förvänta oss ska ske varje sommar.

Nu har vi alltså gått in i månaden augusti och det kan fortfarande bli väldigt varmt och gôtt. Av egen erfarenhet så tycker jag att augusti brukar vara en väldigt fin månad och kan ge härliga sommardagar. För sommar är det än – punkt slut! =D

August-please-be-good-to-me-facebook-covers-2914

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Väder. Bokmärk permalänken.