Jag ska buzza Epson EcoTank

Jag är ju sedan flera år tillbaka Buzzador och igår fick jag veta att jag är en av de utvalda till att buzza den nya allt-i-ett-skrivaren med bläcktanksystem från Epson – Epson EcoTank L355!

Det ska verkligen bli intressant att testa den! 🙂

Det var länge sedan jag hade en bläckskrivare just för att de jag tidigare har haft formligen slukat bläckpatroner eller så har patronerna torkat ihop innan de var slut.
Något som jag redan nu tycker är bra innan testet börjat är att bläckflaskorna som man ”tankar” med endast kostar ca 100 kr/st och att de räcker långt. Den svarta räcker till ca 4000 sidor och de övriga cyan/magenta/yellow räcker till ca 6500 sidor vardera.

Epson l355_550x310.pngOm man skriver ut 165 sidor i svart och 250 sidor i färg per månad så ska färgen räcka i 2 år! Nu beror ju det såklart på hur färgtäta sidor man väljer att skriva ut – men det låter onekligen väldigt positivt ut!

Det är även iPrint och Wi-Fi i denna behändiga skrivare, så det ska såklart testas det också.

En liten infofilm om Epson EcoTank L355 <<<

Det här inlägget postades i Buzzador och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.