Nu äre helg…

… och jag har gjort min första arbetsvecka efter 3 månaders sjukskrivning. 2-dagarsvecka denna veckan och jag tog det lugnt och gjorde en lagom mjukstart då det verkligen finns MASSOR att göra på jobbet. Hujjamejjen – jag är glad om jag kommit i fas lagom tills det är dags för semester! *S*

Det har väl gått hyffsat men jag har ganska så ont mest hela tiden. 🙁 Blir lite sämre av att sitta/stå/gå mycket men jag hoppas på att få det hanterbart med någon form av smärtlindring. Sjukhuset är kontaktat och gynläkaren har utan att pratat med mig skrivit ut preparat som jag hämtade idag.
Det blev dock morfin på låg dos, så jag får väl prova mig fram och se om det funkar i det dagliga livet.

2015-04-10 17.06.21 första förstärkningenIdag kostade jag på mig en nagelförstärkning hos Ginnies Happy Hands för att liva upp tillvaron lite och för att testa om gel sitter kvar på mina ”knasiga” naglar.

Det fick bli en ”vårig” lila färg, lite glitter och några stenar.

Jag hoppas så att det fungerar och sitter kvar ett litet tag iaf! Kan ju vara gött att vara liiiite fin någon gång! 🙂

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Jobb, Ute på skoj. Bokmärk permalänken.