April månad är här

MehIdag är det första april och det har ju synts på de sociala medierna och i alla tidningar osv. Det luras hejvilt hur som helst.
En del är beskedliga lur och andra inte, det ena värre än det andra.

Det där med aprilskämt är faktiskt inte min grej.

Tråkig? Japp, möjligen är det så…

Har istället försökt att njuta av ett strålande vackert väder idag. Har tagit en kortare liten promenad tillsammans med älskling idag, bara 2 km långt och det räcker för att höften ska balla ur helt 🙁
Även magen gör ont som f-n men det var ändå gött att röra på sig en lite längre sträcka

Har också hämtat ut nya sängkläder och köksgardiner från Jotex. Hann tvätta upp och hänga ut sängkläderna på tork så i morgon blir det till att bädda rent. Ska vaska upp de nya gardinerna också då och byta ut jul-/vintergardinerna. Julen varar ju ända till påska sägs det – och här har den gjort det i år *fniss*.

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Väder. Bokmärk permalänken.