Allt är som det ska…

Förkyld nalle… förutom att jag tydligen råkat komma i vägen för en liten förkylningsbacill natten som gick. Snorar, nyser och hostar för fullt.
Frågan är bara om det ska bli en riktig s k ”mansförkylning” eller om det blir en vanlig förkylning… 😉

Tarmkirurgen ringde i eftermiddags iaf och efter att jag förklarat hur det känns, hur ont det gör att vara uppe och röra sig, att jag har väldigt ont varje em/kväll/natt, hur ont det gör att skita/fisa, att det blöder då och då och att jag verkligen inte känner mig piggare fastän det gått 5 veckor så fick jag svaret att allt hörs helt normalt ut =D.

Gårdagens blodprover såg allesammans fina ut och blodvärdet är uppe i 130 (woop-woop) så att jag är så trött och sleten beror helt enkelt på att jag gått igenom en väldigt stor operation och kroppen arbetar väldigt väldigt hårt för att läka alla ”skador”.
Att det gör ont och blöder lite är helt normalt eftersom tarmen ju är ihopsydd på två ställen och det tar tid för det att läka. Fick utskrivet lite starkt smärtstillande (jupps – morfinpreparat igen…) som jag kan ta vid behov till kvällen/natten så att jag iaf får lite mer sömn och kan läka bättre.

♥ Kärleken i mitt liv ♥Jag skulle räkna med att känna mig trött och sliten minst en månad till och sedan borde jag successivt återgå till mitt normala jag sakta men säkert under våren o sommaren.
Summa summarum = jag fortsätter att ta en dag i taget… 🙂

Jag är iaf otroligt glad, tacksam och lyckligt lottad som har en så underbar sambo som ställer upp och hjälper mig med allt här hemma trots att han inte mår så bra själv!

Älsker dig så otroligt mycket

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Endometrios, Krämporna. Bokmärk permalänken.