5 veckor sedan op

 

Idag är det exakt 5 veckor sedan min op. Trodde jag skulle vara mycket piggare och må bättre nu när så pass lång tid gått, men njaeee – riktigt så bra är det tyvärr inte.

I torsdags ringde jag kvinnokliniken och pratade med dem om mitt mående och mina smärtor/problem men vi kom fram till att det verkar vara tarmen som spökar så på fredagen ringde jag kirurgmott. och hörde mig för där.

Fick en telefontid till i morgon tisdag med tarmkirurgen som gjorde den delen av operationen. Har också varit till labb idag och tagit lite olika infektionsprover och prov för blodvärdet.

Är ju lite lur själv på om min trötthet o svaghet möjligen beror på att blodvärdet ff är lågt trots att jag fått blodtransfusioner och järndropp. Smärtorna i magen är okej när jag vaknar men så fort jag kliver upp och börjar röra på mig så blir det värre. Åker jag bil så gör det ont av varje litet gupp i vägen (ingen bra kombo nu när tjällossningen börjat på vägarna…) och promenerar jag lite så får jag mer ont och blir grymt trött o sliten. När jag ska lägga mig på kvällen så har jag rejält ont och jag vaknar av smärtorna många ggr varje natt. Att ligga på höger sida är svårt liksom att sträcka ut sig ordentligt… *suckar*

Men, jag kämpar på och så får vi se vad kirurgen tror/tänker i morgon! =)

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Endometrios, Krämporna. Bokmärk permalänken.