Har fått en tid!

I onsdags kväll ringde de från sjukhuset och jag fick en prel. operationsdag och tid för min stora operation! Igår kom också alla papper med instruktioner om allting inför, under och efter.Inför hysterektomi 2015-01-22 18.53.23Dagen ”D” eller kanske man skulle säga ”O” är satt till torsdag den 29 jan. Nu får vi bara hoppas att operationsstoppet som pågår just nu på Centralsjukhuset är hävt till dess och att det inte blir något mer stopp på vägen.

På tisdag ska jag lämna ännu fler blodprover och på tis kväll/ons morgon får jag höra om jag måste göra en blodtransfusion på onsdag kväll inför operationen. Jag har ju rätt så dåligt blodvärde så det kan bli en sån före förutom den transfusion jag kommer att få vid själva operationen.

Det är jätteskönt att ha fått en tid, men samtidigt så är det allt lite skrämmande också med tanke på hur stor operation det ändå är. Sedan är det ju en psykisk press också, även fastän jag är helt på det klara med att denna operation måste göras för att jag ska må lite bättre. Men visst tror jag att jag kommer att känna mig lite ”halv” och trasig när så pass viktiga delar i kroppen tas bort för gott…

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Endometrios, Krämporna. Bokmärk permalänken.

1 svar på Har fått en tid!

Kommentarer inaktiverade.