Det gör ont, det gör ont…

Varning för gnäll!

Endo taggar i magenJag har såååå förbaskat ont i ”tjejmagen”. Jag har såklart också ont i resten av kroppen både lite här och lite där av mina övriga krämpor, men just nu är det en fis i världsrymden jämfört med när de här förbannade endometriossmärtorna river isär min kropp… För det är så det känns – det känns som om jag ska gå av på mitten.
Från att bara ha gjort ont vid mens och ägglossning så gör det numera ont twentyfour-seven och jag får knapra morfin mest varje dag… Detta är inte hållbart i längden för jag står snart inte ut och har även börjat få svårt att köra bil p g a medicineringen.

Nu när alla helgerna är över, och eftersom jag inte klarade av att gå till jobbet igår p g a smärtorna, så ringde jag idag till sköterskan som är knuten till min läkare på Gyn.mott i Karlstad. Hon kände igen mig direkt när jag sade mitt namn eftersom de i onsdags em hade haft planeringsmöte och där pratat bl a om mitt fall.
Så, nu på måndag den 12:e klämde hon in mig hos läkaren för det efterlängtade op.planeringssamtalet! Wiiihoooo! Äntligen en bit till på vägen mot förhoppningsvis iaf lite mindre smärta!

Endo is a bigger bitch

Det här inlägget postades i Endometrios, Krämporna. Bokmärk permalänken.