Sömnbrist, porterstek och regnsöndag

I natt bidde det inte många timmars sömn… *suckar* Somnade först snabbt som attan vid 23-tiden, men vaknade bara någon timma senare och så började snurrandet för att hitta en ställning som inte gjorde ont. Låg och lyssnade på regnet som trummade på taket och på stimmandet från grannens hus längre ner längs vägen där det var kalas.

Uthärdade ända till klockan 7 med avbrott för några minuters slummer här och där, sen klev jag upp. Åt frukost och så drog jag igång en porterstek här som var tänkt att bli dagens middag – men då hörde svärmor av sig och ville bjuda på en liten middag idag så portersteken får gotta sig ända till i morgon!
Var ändå rätt gött att få sätta sig vid dukat bord och slippa ta hand om den egna steken idag när jag har så ont. Undrar om det kan vara någon reaktion på de två getingsticken jag fick igår på motorbanan…??!!?

2014-10-12 17.51.20 Dimman kommer efter en regnig söndagDen här söndagen har förresten varit förbaskat trist – bara regn, regn och ännu mera regn. Har varit så mörkt och grått så man har fått ha lamporna tända hela dagen lång…

Och nu kommer dimman smygande här genom skogen ser jag. Är ett sånt där mysko gult sken/dis men det framgår inte på fotot.

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.