Oktober, hosta och fåglar

Joråmensåduvetatt… idag är det första oktober! Ny månad igen, och var månaden september tog vägen – det vet jag inte riktigt. Det går så jäkla fort hela tiden!
Än så länge så är det ju en underbart fin höst med mycket solsken och underbara färger. Önskar bara en kunde komma ut mer med kameran och fotografera…

Idag är det ledig dag och jag hostar vidare. Inte i samma omfattning som förra veckan dock, men det retar och irriterar bra nog ännu. Känns inte heller helt okej i kroppen. Har en sån där ni vet obestämbar feeling av att något är fel, och får lite feber varje eftermiddag. Men, men – det går väl över snart!

Nya fågelstugan årsmodell 2014

Nya fågelstugan årsmodell 2014

Idag har älskling hjälpt mig att sätta upp nya fågelstugan iaf!

Investerade i en ny ”lyxvilla” till dem förra veckan när jag var i Karlstad på kurs. Passade då på att besöka Granngården där som har ett mycket större sortiment än det som ligger här i Torsby.
Får hoppas den är värd sitt pris. Gamla stugan tålde inte att det blåste för mycket för då reste taket av!

2014-10-01 13.45.53 Fåglarna hittade dit direkt men solrosfrön och andra frön får de vänta på tills i morgon när jag ska till Granngården igen efter jobbet och inhandla detta.Fåglarna är på plats

 

 

Undrar egentligen hur mycket pengar jag lägger ner på frön och annan mat till småfåglarna varje år…??!!?

Törs nog inte räkna efter!

Det här inlägget postades i Djuren, Gårdsstök. Bokmärk permalänken.