Ojdå… länge sedan sist!

Har blivit fruktansvärt dålig på att uppdatera bloggen, men plötsligt händer det! *S*

Här har hösten börjat göra sig påmind och då fick det bli ny färg och ny header för att ”hösta till det” lite även här inne. Igår morse var det ungefär -4° när jag klev upp och det var då säsongens första skrapning av bilrutor och tumvantarna kom fram och på. Idag har vi några plusgrader men det är grått och mulet.

Känner mig sliten med en jobbig förkylning som hoppade på mig i slutet av förra veckan. Annars så är det den ständiga och eviga värken som molar på. Det finns liksom aldrig en endaste smärtfri dag. Det gör alltid ont någonstans i kroppen, och värst är det när det är på flera olika ställen samtidigt.
Fuck endo loggaHar ju senaste året även haft mer ont av endometriosen och nu är det värre än det någonsin varit! Har ont för jämnan + att jag får rejäla smärtskov med skärande plågsam smärta där det känns som om någon hugger mig med en kniv. Jag brukar inte gråta av smärta så värst ofta, men nu händer det.
Var till lokala gyn förra veckan på koll och det blev en remiss till kvinnokliniken på CSK i Karlstad för noggrannare koll och diskussion om vad vi ska hitta på. Det finns inte så många alternativ längre för min del så troligen blir det det mest slutgiltiga – operation… =/

Annars så rullar väl livet på längs en fortsatt knagglig och snårig stig. Mannen i mitt liv är sjukskriven för sin utmattningsdepression och nu har ju även en tinnitus grad 3 tillstött. Han kämpar på med rehabilitering, läkarbesök och gud vet allt, men inte är det lätt inte!

Älskling sept 2014Det är verkligen ingen dans på rosor, och det var ju inte såhär livet skulle bli – men tyvärr så blir ju inte saker och ting som man vill alla gånger. Jag får iaf vara glad och otroligt tacksam över att vi har varann och att vi orkar kämpa på i både vått och torrt! ♥

 

 

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Krämporna och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.