Sömnbrist, regnbrist och lördag

En nackdel med den värme vi har nu är att man sover så förbenat illa på nätterna så bristen på sömn är större än någonsin här… Vi har takfläkt i sovrummet men den kör vi bara på lägsta fart för annars så ”kvirrar” den så högt så man inte kan sova ändå *S*.

2014-07-12 05.23.40

Värmen bara fortsätter… klicka för större bild

Prognoserna tidigare i veckan utlovade MASSOR med regn i morgon söndag, typ 25-30 mm och en sval dag – men nu när jag kollar prognoserna så blir det några ynka mm natten till måndag och fortfarande en sisådär +21 grader lite drygt.

Har tappat räkningen på hur många dagar vi haft över 20 grader nu, men det är lång tid! Kan inte klaga direkt på denna sommar! 😀

Skulle behöva baka för frysen är skriande tom på fikabröd, men det är inget man direkt känner för att ställa sig att göra när det är så här varmt. Men jag får nog göra ett försök iaf i morgon. Har iaf köpt en massa bakingredienser så att det finns hemma!

Idag är det lördag, och det finns inga planer för dagen än så länge. Kanske åka och bada med Kia-the dog och kanske det blir ett besök på Memphis Cafe för en glass eller något senare idag. Vi får väl se.
Nu är det frukostdags här för magen knorrar!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Väder och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.