Aprilväder, samvetet och skallebank

Nog för att det är april månad, men nu får det vara nog med ”aprilväder” tycker jag! Igår snöade det igen, och idag hotade Smhi med mer sånt där lappmögel – men vi slapp som tur var!

Skallebanket fortsätter men idag har jag iaf varit på jobbet igen. I morrn ska jag ta stygnen (är det inte liiite tidigt att göra det redan 5 dagar efter op?) och det är ju lite spännande att se hur det ser ut under bandaget.

Och så var det samvetet då… Brottas just för stunden med ett konstant jättedåligt samvete för att det var så länge sedan jag var till graven… men i helgen får det lov att bli ett besök! På egen hand eller om älskling möjligen kan tänka sig att bli med mig dit.
Har köpt en fin liten korg med penséer och påskliljor som jag ska ställa dit. Är ju dags att rensa bort den gamla ljungen och göra lite ”vårigt”. Även gravlyktan måste tas bort så att inte kyrkogårdspersonalen gör det. Blomstersängen ska sedan grävas om lite mer också innan det är dags för den ”fasta” planteringen och snart kan jag börja ställa dit färska blommor igen också.

Sen får det verkligen INTE bli så här långt mellan besöken igen för jag märker ju hur dåligt jag faktiskt mår av att inte gå dit! =/

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.