Våren har lite svårt att bestämma sig…

Har haft en släng av ”bloggtorka” igen här, men i mitt förra inlägg så skrev jag ju att våren hade kommit. Det är väl en sanning med modifikation får man lov att säga… Just nu i skrivande stund så snöar det – igen. Och vi har haft några rejäla bakslag sedan sist. Men det är ju så våren är – aprilväder, fastän det inte är april riktigt än.

Men natten till söndag är det iaf dags att ställa fram klockorna till sommartid igen – och då blir det ljust länge på kvällarna. Så jäkla gôtt! Enda nackdelen är att det återigen blir lite mörkare på morgonen ett tag, men det får man väl stå ut med.

Solens uppgång lördag 29 mars 05:43 och nedgång 18:45
Solens uppgång söndag 30 mars 06:40 och nedgång 19:47

Och bara 5 dagar senare så har den ljusa tiden ökat med 15+13 minuter, alltså totalt 28 minuter på 5 dagar! Love it!!! 😀

Det här inlägget postades i Väder. Bokmärk permalänken.