Badrummet ÄR färdigt…

… och jisses vad gôtt det är att ha ett snyggt, fräscht och väl fungerande badrum och tvättstuga igen!!! Ska ta bilder i morgon och visa upp härligheten!

Ramlösa granatäppleDet enda lilla kruxet nu är det nya vattnet – det luktar INTE gott, och smakar inte direkt gott heller och är lite svagt gult än. När man kokar det så blir det av någon underlig anledning ännu mer gult…
Vi skickade in ett vattenprov i måndags så jag hoppas vi får ett svar därifrån i morgon. Risken är väl att vi åker på att sätta in något slags filter – men då får vi stå ut med det. Det kan också vara så att röret inte är helt tätt i anslutningen mellan jord och berg sade de på Höjdens brunnsborrning så att det sipprar in ytvatten och då måste de komma och täta det i så fall.

Vi får väl se som sagt vad vattenprovet visar!

Jag dricker då inte vattnet än, men älskling gör tappra försök iaf. Jag kör med köpevatten så länge istället. Har bl a fastnat för Ramlösa med granatäppelsmak som jag tycker är läskande god!

 

Det här inlägget postades i Dagligt klotter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.