Äntligen lite snö!

I morse var det vitt ute när vi vaknade och nu får det väl ligga kvar åtminstone en vecka framåt om man får tro väderprognoserna! =D Det verkar ju som det ska bli en kylig vecka – ja åtminstone om man jämför med hur vi har haft det tidigare i vinter… Man får vara glad för det lilla iaf!

Dagen har varit rätt lugn här. Roger har varit i garaget och pysslat med rallycrossbilen och jag har plockat undan julen och lärt känna min nya telefon lite bättre. Vi har också varit och lämnat lite tvätt hos svärföräldrarna.
Börjar vara liiite trött på att inte ha fått tvättmaskinen tillbakakopplad ännu. Tror nog vi får ringa PEAB till veckan och be dem ordna fram en elektriker som kopplar in denna och även elementet i badrummet. Det drar ju tyvärr ut på tiden med den sista bården till våtrumsväggarna eftersom den är slut från fabrik och inte väntas komma in förrän i slutet av januari. Men tvättmaskinen stör ju inte ditsättandet av bården sen så… ja, vi får väl se vad de säger!

Och på måndag kommer nya spisen också! *ler brett* Hoppas bara att den är färdig för att använda – annars får vi fixa inkoppling så snart som möjligt för bak- och matlagningsabstinensen är STOR nu här! 😉

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.