Nu är julledigheten snart över

I morgon är det den sista lediga dagen på denna jul- & nyårsledighet. Det har gått sådär lite lagom fort tycker jag och jag har försökt att vila så mycket som möjligt. Men jag mår ändå inte helt bra känner jag… =/

Det har varit så jobbigt för själen med alla minnen och Johns 1-årsdag och allt, och jag känner mig faktiskt helt slut invärtes eller hur man nu ska förklara det. Bara detta med att ”hålla masken” inför allt och alla är väldigt jobbigt.

Får väl se nu när jag ska börja KBT-terapin till veckan hur det går som. Jag ska ju egentligen gå i KBT för att jag har så svårt att acceptera mina smärtor/min värk, men även allt annat som gör att jag mår/känner som jag gör kom ju upp på det förberedande samtalet jag var på i mellandagarna. KBT-terapeuten såg mig som en solklar kandidat för denna typ av terapi och jag provar ett tag så får vi se hur det funkar som.
Terapeuten har tidigare jobbat som vanlig sjukgymnast och hon frågade mig ganska direkt om jag fått diagnosen Ehlers Danlos syndrom, men det har jag ju inte fått. Det har dock nämnts men inga noggrannare koller har gjorts för att se om jag har detta. Men hon är rätt säker på att jag har en variant av den också. *suckar* Får väl kanske ta tag i den biten också… Fibromyalgi och ED kan vara rätt lika sägs det.

Det blir bara mer o mer krämpor tror jag…

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Krämporna och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Nu är julledigheten snart över

Kommentarer inaktiverade.