Mycket nytt blire…

Det blir en del nytt lite här och där i Lellstuga allt eftersom tiden går. Allt man vill/måste göra är ju tyvärr inte helt gratis så det får bli lite pö om pö. Badrummet är ju i alla fall under helrenovering och blir (förhoppningsvis) helt färdigt nu under januari om allt går som det är tänkt :).

Gram EK-12630-90-FEn ny spis är äntligen också beställd 🙂 och det är verkligen ett ”halleluja-moment” då jag länge gått och svurit över den gamla spisen som gör lite som den vill (och absolut inte som jag vill…).
Det kliar i fingrarna efter att få baka igen! Nej, jag bakade inte en endaste liten julkaka nu till julen 2013 och det är ovanligt för att vara mig – t o m dec 2012 när vi gick och väntade på att avbryta graviditeten så bakade jag…

Men nu ska det bli gôtt att få komma igång med både bakning och lite riktig matlagning också!

Någon gång till veckan hoppas jag spisen kommer hem till oss, och håller tummen för att vi kan koppla in den direkt!

 

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.