Horn i pannan, fast lite felplacerat…?

*S* Jag har en hård knöl i ovankanten av min vänstra ögonhåla och som har funnits där ett antal år nu. Dock har den nu ökat i storlek och den gör även ont så jag besökte en läkare på VC så han fick kika på den.

Han remitterade mig vidare till hudmottagningen (!) och där var jag för några veckor sedan. Där klämde de och kände och läkaren där sade att detta inte var någon åkomma för dem (vilket jag redan hade räknat ut på egen hand…). Han var dock snäll och remitterade mig på egen hand vidare till öron-näsa-hals och till en magnetkamera-röntgen för att spara lite tid åt mig.

I morse lade jag mig i magnetkameran och ikväll ringde läkaren från hud (som då fått svaret från röntgen) och meddelade att min knöl är ett slags ”benknopp”. Han sade något fint latinskt namn också som röntgenläkaren meddelat att det kunde vara, men det kommer jag inte ihåg nu vad det var. Det är vad han och röntgenläkaren kunde se iaf inte någon tumör.
Nu återstår det bara att invänta ett besök på öron-näsa-hals för att se vad de kan göra åt den. För eftersom den gör ont och känns dagligen när jag t ex rynkar pannan så vill jag nog att de försöker åtgärda ”knoppen”, eller hornet.

Stora huggmejseln fram kanske… vi får väl se!

Det här inlägget postades i Krämporna. Bokmärk permalänken.