Livet tuffar på vare sig man vill eller inte…

Snart slut på november, och jag ställer mig fortfarande frågan var fanken dagarna tar vägen??!!? November månad som brukar vara så seg, mörk och låååång har bara rusat fram och vips så är den snart slut. Ja jisses, det är ju faktiskt både första advent OCH första december på söndag!

Man ska väl egentligen inte klaga för ju fortare det går desto fortare vänder det och blir ljusare tider igen =).

Men (ja men visst finns det nästan alltid ett litet men) jag är nog en av få som INTE ser fram emot december… Numera avskyr jag december!!! Det här att pynta med tomtar, springa runt och köpa julklappar, fira jul och nyår och dra på stora smajlet för allt och alla – det känns bara så otroligt jobbigt numera.
Efter det vi gick igenom i december förra året och som slutade med förlusten av vår son John så har julen, och även nyåret, tappat sin mening. I alla fall just nu och i alla fall för mig! Vem vet – det kanske kommer tillbaka lite ”julfeeling” om några år, eller så är den verkligen borta för gott. Det får tiden utvisa.

Men självklart så håller jag väl fasaden utåt uppe och ja, jag kommer att byta gardiner inför advent, jag kommer att ställa fram de få tomtar vi har och jag kommer säkert att köpa någon liten julklapp till de som ska ha – men helst av allt skulle jag faktiskt vilja skita i alltsammans för jag tycker inte det är roligt längre!!!

Där var dagens gnäll avklarat! Punkt.

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.