… och där försvann en vecka igen!

Hå-hå-ja-ja… ännu en vecka har försvunnit bara sådär! Det är förskräckligt vad dagarna går fort…

Förra lördagen var vi till IKEA i Karlstad och inhandlade badrumsmöbler. Även Stuvbutiken fick ett besök och där inhandlades en duschvägg/duschdörrar i glas. Nu vill vi ju bara ha detta förbenade badrummet färdigt också så att vi får montera upp allt vi köpt!

Förkyld har jag varit också och den hänger envist med fortfarande. Fick iaf ut en stor flaska med Cocillana i måndags och den har jag smuttat på under veckan som gått för att hålla hostan i schack.
I övrigt har veckan bestått av 3 dagars jobb och lite sånt där vanligt hemmapyssel. Vi har också fått tillbaka lite vatten i källan så nu kan man åtminstone tvätta av sig i rinnande vatten och spola i toaletten utan att behöva bära vattenkannor och dunkar. Men hårtvätt får ske nere hos svärföräldrarna för vi har ett aningen klent vattenflöde. Vi dricker inte heller vattnet då det är väldans grumligt.
Gissa om vi längtar tills vi får koppla in det nya djupborrade vattnet!!!!

I morgon ska vi nog försöka oss på att montera ihop IKEA-möblerna så att de är färdiga till den dagen snickarna kommer och ska fixa allt åt oss. Kan bli en spännande uppgift detta med monteringen…

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.