Vintertid och en rackarns låååång dag

I natt (eller ja här blev det först i morse) blev det vintertid igen, och vi drog bak klockorna en timma igen. Nu blir det mörkt ännu tidigare på dagen och det är väldans jobbigt tycker jag, ja iaf de dagar jag ska jobba.
Det är mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man ska åka hemåt igen med, och däremellan så befinner man sig i ”bunkern”…

Den här dagen har varit oooootroligt lång hittills. Iofs så klev vi ju upp tidigt i morse också (före 7), men ändå så har timmarna fullkomligen sniglat sig fram. Vet inte hur många gånger jag kikat på klockan och hajat till över att den inte varit mer.
Kan iofs ha att göra med det lite småtrista vädret också, och att det inte finns så mycket att göra här hemma när man inte har tillgång till vatten. Lusten att baka, fixa och dona är som bortblåst kan man väl säga…

Men i morgon, måndag, ska brunnsborrarna förhoppningsvis komma hit och börja borrandet av en ny vattenbrunn! Både jag och älskling längtar så till den dagen kommer då vi får vatten i kranarna igen och slipper kånka på dessa vattendunkar och vattenflaskor som vi gör nu!!!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.