Måndag igen då

… och den bara försvann i all hast! Jisses så fort dagen har gått, men iofs så har det varit fullt upp med saker att göra på jobbet också så det kan ju ha bidragit till denna ”tidsrusning”.

Tar det bara lugnt ikväll, för höften värker o molar efter alltför många trappklivningar idag på jobbet. Gissa om jag längtar till byggstarten till ombyggnationen så att jag verkligen med egna ögon får se att det BLIR ett gemensamt kontor på nedre plan och en hiss till plan 2!!! *ler*

Älskling har ju varit sjukskriven på heltid ett tag igen, men nu har han gått upp till halvtid ett par månader framåt och detta innebär att han, oftast iaf, jobbar förmiddag. Så i em åkte jag hem med svärmor så vi slipper ha båda bilarna igång vareviga dag eftersom jag jobbar min halvtid som 2 eller 3 heldagar i veckan.
När jag kom hem så möttes jag av ett kök som var +33 grader varmt!!! Älskling var lite frusen när han kom hem så han eldade på ”lite” i vedspisen… Huga!

Idag har han förresten kollat med brunnsborrningsfirman också vad ett borrhål för vatten med allt installerat och klart skulle kosta och är det inga konstigheter som tillstöter (fast med vår otur så vette det tusan…) så var det faktiskt inte sååå himla dyrt ändå. Han ska be dem om en riktig offert i morgon och så får vi ordna fram pengar så de får sätta igång för vi är båda väldigt less på vattenfrågan nu! Visst vore det roligare att kunna lägga de pengarna på något helt annat, men det blir ju inte alltid som man tänkt sig…
Det lät iaf som om de kanske kunde börja redan denna veckan i så fall – hoppas, hoppas, HOPPAS!!!! *håller tummen hårt*

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Gårdsstök. Bokmärk permalänken.