Bit ihop, bryt ihop eller ge upp helt

Igår fick vi ju vattnet tillbaka i badrummet och varmvatten i kranarna igen så att vi kunde gå på toa utan att behöva fylla vattenbehållaren med tratt och kanna, duscha i varmvatten utan att behöva göra ”kattvätt” och diska/duscha utan att behöva slabba med att värma vatten på spisen. Gissa om vi njöt!

Men säg den glädje som varar för evigt… för i morse när jag skulle koka frukostäggen så kunde jag konstatera att det var en väldigt dålig vattenstråle i kökskranen. Smal och ”pirig” som bara den. Kollade i badrummet med och samma sak där. Hmmmmm….

Efter frukost så gick vi till källan 500 m upp i skogen och lyfte av locket… Ja-men-se-där-ja – där var det ju rätt så tomt på vatten!

Gaaaaahhhhh!!!

Tillbaka på ruta ett igen i ett nafs, och nu är det bara att dansa regndans här. För blir det inget rejält regn innan det blir snö o kallt – ja då är det verkligen kört vattenmässigt för oss! *suckar*

Det här inlägget postades i Gårdsstök. Bokmärk permalänken.

4 svar på Bit ihop, bryt ihop eller ge upp helt

Kommentarer inaktiverade.