Plaskblött var det här!

Utomhus är det torrt och fint höstväder, men inomhus har vi precis upptäckt en ny ”liten” vattenskada… *muttrar o svär*

Hade igår kväll när vi kom hem en stor pöl som rann fram under ett skåp som står direkt på golvet i badrummet, men eftersom jag då glatt konstaterade att svärmor varit här och putsat fönster under gårdagen så tänkte jag bara att ”jaha, hon har råkat välta ut vattenhinken så det har runnit in under skåpet”. Torkade upp det hela och tänkte inte mer på detta då!
Men, idag när jag kommer in i badrummet så är det en ännu större pöl på golvet… och när jag kikar så ser jag att det smårinner/stordroppar från ett vattenrör som kommer ut i väggen i badrummet. Detta rör går till kökskranen så nu har vi brutit upp nedre botten i hörnskåpet i köket och konstaterat att ”japp – det är BLÖTT även där under”.
Frågan är ju nu – hur mycket vatten är det i väggen…?

Men äre kul eller äre kul??? =/

Det här inlägget postades i Gårdsstök. Bokmärk permalänken.