Lönebidraget fixat!

Jajamensan, idag kom min nya handläggare från AF och hälsade på mig på jobbet och där skrev vi på papperen för ytterligare ett års lönebidrag på Torsby Ridklubb!!! =D

Vi hade ett givande samtal och om ett tag ska jag även få träffa deras arbetsterapeut för att gå igenom vad jag kan behöva för slags hjälpmedel framöver för att kunna sköta mitt jobb på ett bra sätt trots mina skador/krämpor. Tydligen ska jag t o m kanske kunna få skor via arbetsförmedlingen som är fotriktiga o sköna, men annars så pratade vi mest om möbler, dator och annat sånt som jag använder dagligen i mitt arbete.

Om ett år så är det tänkt att mitt lönebidrag troligen skall övergå till det som kallas Trygghetsanställning istället och då ska vi inte behöva förhandla om varje år som jag förstod det. Istället så tas beslut på 4 år åt gången, och det vore ju väldigt skönt.
Blir ju liksom lite ”hattigt” när man bara har klart med ett år åt gången…

Det här inlägget postades i Jobb. Bokmärk permalänken.