Ojsan…

… vad det högg till i hjärtetrakten nyss när jag öppnade mailboxen för dagen. Hade ett mail där från stenhuggeriet om att Johns sten är klar och att de skickar den idag.

De är verkligen snabba med tanke på att vi bestämde oss och gjorde beställningen den 1 oktober, men jag är väldigt tacksam över detta eftersom vi då hinner få den på plats innan vintern kommer.

Var och köpte en gravlykta i måndags men har inte hunnit åka till graven med den ännu. Får ta det i morgon efter jobbet, för nu vill man ju att det ska lysas upp fint där när mörkret kommer tidigare och tidigare för varje dag som går.

Nu är det dags att hoppa ner i sängen, eller rättare sagt kanske man skulle lägga sig ner försiktigt eftersom både höft och rygg gör skitont… Ser verkligen inte fram emot att gå och lägga mig längre p g a smärtorna som gör att jag sover mer illa än vanligt.

Kan man stå och sova månne???

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.