Uppiffning, eller…

Kjol o leggings HalensJag köper sällan, eller rättare sagt väldigt sällan, kläder till mig själv – men nu har jag faktiskt kostat på och beställt några plagg. Sedan återstår det bara att se om de passar eller om man ser helt knäpp ut i dem… Min kroppsform är tyvärr inte stöpt efter de där smala modellerna på bilderna! *S*

Tunika HalensMan vet ju liksom aldrig med postorder, men kände att jag inte orkar springa runt i butiker och prova ut kläder. Är inte riktigt på humör för det, men garderoben skriker efter nåt annat än mysplagg som jag ”bott” i det senaste året eller så.

Topp fuchsia HalensGoe mannen  borde åtminstone uppskatta att få se mig i något annat än gamla mjukisbrallor och urtvättade linnen/t-tröjor var dag… ;). En får väl se om det passar, annars får jag väl skicka tebax dem.

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.