Ny vecka och slut på semestern för den här gången

Jupps, semestern är över för denna gången och det känns helt okej faktiskt. Det är skönt att faktiskt ha möjligheten till lite ”små-semestrar” då och då, särskilt när man är så sliten i kroppen som jag är hela tiden… Iofs så jobbar jag ju endast halvtid sedan x antal år tillbaka, men det är nästan i överkant även det med tanke på att jag faktiskt blir sämre och sämre för varje år som går.

Men, men – man biter ihop och försöker göra det man ska ändå.
Kanske man är en riktigt dum idiot som kämpar på som man gör fastän man egentligen bara vill spy av smärtan som flyttar runt i kroppen, men faktum är att än vill jag inte ge upp helt och låta kroppen bestämma över mig till 100%!!!

Nu är det några helt vanliga jobbveckor ett tag framöver innan det är dags för nästa ledighet – julledigheten *S*. Det är ju faktiskt ”bara” tre månader till julafton i morgon! 😉

Det här inlägget postades i Dagligt klotter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.