Semester!

Nu är det semester (igen) och jag har tagit mig ner till Fjollträsk, eller närmare bestämt så är jag boende i Täby hos bästa väninnan Dagens Eko.

Igår var jag inne i stora stan och ”sprang” (läs gick/haltade) medan jag väntade på att Dagens Eko skulle sluta på jobbet. En fick ju nästan lite panik av allt folk och all stress (måste Stockholmare alltid springa o jäkta?) och då är jag inte av den sorten man stressar så lätt…
Sedan jävlades höften deluxe också =/ så det slutade med att jag satt på Centralen och läste en bok.

Jag måste säga att jag är MYCKET oroad över min höft nu, för den blir bara sämre o sämre väldigt snabbt…
Ska som sagt bli intressant att se vad röntgen visar.

Väl hemma hos Dagens Eko så kan jag konstatera att hon fått tag i en mysig lgh här! Och nära till Täby C, men ändå lite på sidan om. Nu får man ju bekanta sig med nya omgivningar, men det är bara kul!

Idag ska jag träffa en ny väninna, M, som jag lärt känna via nätet och det ser jag VERKLIGEN fram emot! Hon har liksom jag mist barn i Dandy Walker och vi har stöttat varann genom detta. Vi ska äta lunch och sedan hälsa på hennes småttingar på kyrkogården. Hoppas bara att regnet håller sig borta!

Publicerad från WordPress för Windows Phone

Det här inlägget postades i Dagligt klotter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Semester!

Kommentarer inaktiverade.