Mârtenshelg och en veckas semester på G

Idag började mârten i Torsby (mârten är detsamma som marknad) och jag var där en sväng tillsammans med min arbetskamrat Anna. Vi passade på vid halvtolv, vilket var precis efter att de öppnat,  för att slippa allt folk och det var ett klokt drag för när vi var klara efter en timma så var det BETYDLIGT mycket mer folk i farten.

Köpte påsar, påsar, mer påsar, bautabakformar i papper, bakplåtspapper, tårtunderlägg, renkorv, en liten men god present till Dagens Eko, mârtensnougat till hjärtat mitt (och mintkyssar till mig själv) och världens finaste mosshjärta till John… Vi klämde varsin nygjord munk i solen också innan Anna skulle tillbaka till jobbet.

Skulle egentligen velat gå och kika ännu mer, men både kroppen och plånboken sade stopp! *S* Måste ju ha några kronor till besöket i storstan också och både höft och rygg sade nej tack till mer traskande. Är faktiskt nästan lite skrämd över hur fort jag blivit sämre de senaste månaderna… Ska bli intressant att se vad röntgenplåtarna säger i slutet av nästa vecka.

Nu ska älskling och jag ha en trevlig helg tillsammans innan det är dags för mig att tidigt på måndag morgon äntra tåget mot stora Fjollträsk. Får se till att komma ihåg att packa med finstassen, eller kanske köpa mig något i storstan, för direkt när jag kliver av tåget här hemma igen senare i veckan så är det stor invigningsfest på älsklings jobb och han muttrade något om att tv ska vara där också… Huga – måtte det finnas något hörn att gömma sig bakom! 😉

Ska se om jag kan ta en bild sen i helgen på det vackra mosshjärtat jag köpte så även ni får se det. Jag ska åka till graven i morgon med det tänkte jag.
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Ute på skoj. Bokmärk permalänken.