Onsdag

Ledig dag idag och det behövdes kände både jag och Kia! Det börjar ju hösta till sig lite, även fastän vi har haft ett otroligt varmt o soligt väder ända till igår, och då visar sig mina krämpor ännu mer av någon anledning.

Kia har varit totalt utsleten efter att under gårdagen ha busat med sin lillasyster nästan hela dagen på jobbet. Hon sov uppe i sovrummet till framåt 10 i morse, sedan har hon varit ute då och då på gården men i övrigt mest legat i sin korg i vardagsrummet och slumrat ;).
Själv har jag installerat den nya stationära datorn och jädrar vilken skillnad i prestanda!!! Det är ju skillnad som natt och dag, men då är ju den nya stationära en 4-kärnig också. Gött iaf med en riktig rejäl dator igen!

Nu är det strax dags att ordna med dagens middag här – lax i ugnen med kokt potatis och en kall sås till det + grönsaker. Mums!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.