Måndag med VC-besök

Ny vecka igen och arbetsdag var det också idag! Fullt upp som vanligt men smet ifrån en timma på förmiddagen för att träffa en läkare på VC som skulle kika på min onda höft, mitt onda ryggslut, min onda tumme, en knöl som jag har i ovankant av vänster ögonhåla och så diskutera lite om mina alltid närvarande smärtor som stör både sömn och leverne.

Ja när man väl går till läkaren så är det väl lika bra att gå ”all-in” på en gång liksom… *S*

Efter en timmas pratande, klämmande, böjande, vridande och dragande så var vi överens om att höft/rygg/tumme ska röntgas, knölen vid ögat ska en hudläkare kolla på och så ska jag få en remiss till en KBT-terapeut för att få hjälp med mina smärtor och förnekelsen av dessa. Även efter alla dessa år med värk och pina så kan jag inte riktigt acceptera dem… Knasigt, men så är det!
Ang. höft/ryggslut/tumme så är läkaren helt inne på att min värk och mina problem beror på artros… Inget oväntat i så fall då jag redan anat att det är så, men vi får väl se vad röntgenplåtarna säger också. Höften var han så gott som säker på eftersom mina beskrivningar på smärtorna och vad de blir värre av helt klart tyder på just artros.

Så, i morgon ska jag till drop-in-röntgen och röntga mig då och så ska jag få svar i slutet av nästa vecka trodde han. Den som väntar på något ”gott”…

Det här inlägget postades i Krämporna. Bokmärk permalänken.