Fredag, Newbody och skitdator

Ojdå, hela veckan har snart gått och helgen är här – igen får man väl lov att säga. *S* Jag fattar inte var dagarna tar vägen…

Har jobbat tisdag och torsdag denna veckan och det var som vanligt full rulle, och lite till, där. Det är iaf tur att man trivs med sitt jobb och sina goa arbetskamrater! =DTorsby Ridklubb säljer Newbody!

Igår startade vi försäljningen av Newbody på ridskolan och förhoppningsvis ska vi få in lite pengar så att vi till slut kan ”skramla” ihop till en 4-hjuling som helt klart kommer att underlätta den yttre driften av anläggningen.

Om du bor här i närheten av Östmark-Torsby och vill handla Newbody av mig så går det alldeles utmärkt!
>>> Kika in i E-katalogen <<< och hör av dig till mig senast 3/10 om du vill lägga en order! Du kan mejla mig på evahoglund@msn.com eller lämna en kommentar här i inlägget. Jag behöver ha ditt namn, adress, tfn och mailadress + artikelnummer och storlek på varorna du vill beställa.

Nu ska jag ta och kika på en ny stationär dator här… Har tröttnat på den här j**la bärbara skitdatorn vi fick i somras. Den här lilla får duga när man behöver surfa lite eller så, men den är såååå seg och tangentbordet är såååå segt. Jag som skriver så fort får liksom inte med mig bokstäverna (om ni fattar vad jag menar), utan det fattas lite här och där och så får jag gå tillbaka och ändra/lägga till. Dagens I-landsproblem? Javisst! *S*

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.