Måndag hela dagen lång

måndag igenJajamensan, måndag idag då… och ny månad har det blivit också bara ”sådär”! Hugamej vad dagarna går fort. Det var ju nyss semester och nybliven augusti, och nu är det redan den andra september.

Denna måndag är jag iaf ledig, och tur är väl det för jag har ju kunnat må bättre… Denna mage som ska trilskas av och till. Men borde vara piggare till i morrn tycker jag.

Har bara tagit det lugnt denna måndag och laddar upp inför morgondagen. Då är det jobb igen och då ska jag bl a fortsätta och skriva ut terminsfakturor.
Får väl se om älskling ska börja jobba tidigare i morgon eller hur han ska göra som. I så fall är jag på jobbet redan 05:45 istf 06:30 som är min ordinarie starttid. Tur att man är morgonpigg säger jag bara! =)

♥ älskling 2013-08-31Goe mannen blir sen hem idag för han skulle iväg efter jobbet med några motordelar som skulle fixas till, men den som väntar på något gott… ;).

Kia sitter redan och spanar i fönstret här efter honom, och hon ska få kila ut på gården om en stund. Där ute kommer hon att sätta sig under pilen och spana söderut efter husse.
Hon är en riktig hussehund hon!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.