Sammanfattning av veckan som gått

Ja, som vanligt så har dagarna tickat iväg i en rasande fart sedan förra inlägget. Får göra en snabb liten sammanfattning!
Fredag förra veckan firade vi älskling lite i förväg (han fyllde nämligen år på lördagen när vi inte skulle vara hemma). Svärmor bjöd på smörgåstårta och så fick han sina presenter. Av mig fick han en startplats i Öppet Spår 2014, och av sin mor och far fick han pengar till ett paket med hjälm och Hans-skydd som han måste ha när han ska köra rallycross nästa år.

Roger Kstd 2-dagars 24-25/8 2013

Roger i bilen med nr 41

Helgen tillbringade vi på Kalvholmens motorstadion i Karlstad där både Roger och hans kompis C skulle köra folkrace i dagarna två. Strålande sol och varmt som bara den så brännan är påbättrad massor *S*. Tävlingen gick väl sådär. Började bra med 3 st tredjeplatser i lördagens tre omgångar för Roger och han var mycket nöjd över det med tanke på motståndet. Han kör ju ”bara” en 140 med i princip originalgrejer under huven… 😉 Men i söndagens 4:e omgång började bilen knacka och kasta ur sig olja över rutan så det var bara att bryta tävlingen tyvärr. C hade det kämpigt, idel sistaplaceringar men han var nöjd med den körträning han fick iaf!
Vi övernattade på Anettes Bed & Breakfast och det var ett jättetrevligt boende som jag verkligen kan rekommendera andra som vill bo bra och billigt i Karlstad! Det var även väldigt nära från motorstadion (ca 750 m) så det var helt perfekt för oss.

Den här veckan har jag jobbat mån, tis och tors och det har varit full fart på jobbet som vanligt. Inte undra på att dagarna rusar iväg som de gör när man har så trevligt på jobbet som vi har! *ler* Onsdag hade jag som sagt ledig dag och då redigerade jag och gick igenom hundratals bilder sedan i somras + att jag tvättade så att tvättkorgarna blev helt tömda. Man får ju passa på när vädret är fint så det går att hänga ut! Hela augusti har ju varit helt underbar vädermässigt med massor av sol och otroligt varma dagar.

Collage bullbak o tårtmakeri 2013-08-30Idag har jag också varit ledig och dagen har innehållit bullbak och tårtmakeri. Lovade ju Roger en smaskig tårta denna helgen istället för den förra när vi var borta och en sådan åstadkom jag idag här. Skönt att pyssla lite inne när vädret blev lite sämre för en gångs skull.

Nu ska jag ta och packa och frysa in bullarna och sedan är det dags för fredagsmys!!!

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter, Ute på skoj. Bokmärk permalänken.