Mitt i veckan

höstJaha, då är det redan onsdag då! Fattar inte hur dagarna kan gå så fort som de gör, men de bara svischar fram. Snart slut på augusti månad med och strax glider vi in i höstmånaden september. Men just den här veckan är det soligt och riktigt varmt för att vara i slutet av augusti.

Igår fick jag äntligen kontakt med VC och fick boka en tid för att prata om bl a min onda höft, tummar och ryggslut. Ska också försöka få en remiss till smärtkliniken är det tänkt för att få lite mer hjälp med att leva med denna kroniska smärta 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Jag är egentligen ingen större vän av VC och har inte alltför stora förhoppningar om att något händer efter mitt besök där, men ger det ett försök åtminstone.
Sköterskan som bokade min tid frågade först om det spelade någon roll om jag får komma till en manlig eller kvinnlig läkare? Har aldrig fått den frågan förut och jag sa att det spelar ingen roll. Sedan frågade hon om jag förstår danska bra för hon hade en dansk läkare som jag kunde få tid hos (ingen annan som vill gå till honom/henne månne…?). Helt okej sade jag, bara tillräcklig tid finns under besöket om det är så vi måste gestikulera oss fram sade jag. Fick tid måndag 9 september så då får vi se vad den där danska läkaren har att säga!

x3000-stor1Igår bokade jag förresten tågbiljetterna inför mitt besök hos Dagens Eko i stora, stora staden i mitten av september! =D Ser verkligen fram emot att få träffa henne, och Mini, igen för nu var det alltför länge sedan. Dock ser jag inte direkt fram emot själva tågresan då den ska göras med SJ’s ”spytåg” (SJ 2000 och SJ 3000) mellan Karlstad-Sthlm men det finns ju åksjukemedel att ta så då kanske jag bara är liiiite grön i ansiktet när jag anländer till slutstationerna. Fast förra gången så spydde jag trots åksjukemedel…
Ska också försöka få till ett möte med en nyfunnen väninna som liksom vi förlorat barn i just Dandy Walker. Vi har lärt känna varann genom ”ansiktsboken” och har försökt att stötta varann genom våra förluster. Det har hjälpt en hel del att ha kontakt med någon som gått igenom exakt samma sak som vi gjort, och jag ser fram emot att ses i verkliga livet också :).

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.