Ond kropp säljes till högstbjudande… =/

smärtskalanMorrrrrrr! Nu är det INTE kul alls i kroppen. Det gör ont lite här och lite där, och mer än det gjort på länge *suckar*.

Gissa om jag är less på att alltid ha ont… Över 20 år med smärtor av varierande grad tär på en, både fysiskt och psykiskt, och nu när jag inte längre smärtstillar mig (eftersom vi fortfarande är i IVF-karusellen) så är det extra jobbigt. Den alltid närvarande sorgen, om än i varierande grad, spär väl också på smärtan mer eller mindre. Stress vet jag definitivt gör det så att jag har ont efter förra veckans stress med LOK-ansökan är väl kanske inte så konstigt.
Normala dagar med en smärta som ligger på 4-5 på skalan är ändå helt ”okej” för det är jag så van vid efter alla dessa år, men nu när den ligger över detta på skalan så är det inte roligt alls. Just nu är det tummarna, handlederna, ryggslutet, fötterna och höger höft som trasslar extra mycket förutom den vanliga värken i knäna.

Måste väl ta tjuren vid hornen och leta mig till VC igen för att försöka få lite hjälp – men det känns så jävla tröstlöst att gå dit då man aldrig får träffa samma läkare som gången innan och så ska man försöka få en mer eller mindre oengagerad stafettläkare att förstå vad man lever med och går igenom varje dag.

Har iaf trotsat värken i helgen och trots allt bakat både bullar och kakor. Älskling ♥ fyller ju år om några dagar och nånting måste man bjuda på. Visst, köpekakor finns ju alltid – men de är inte goda och det SKA vara hembakt när vi fyller år, så äre bara! Så det fick bli några enkla sorter, som gick snabbt att kladda ihop.

Envis? Japp!!!

Det var dagens gnäll det… Over and out!

Det här inlägget postades i Krämporna. Bokmärk permalänken.