Lördag hela dagen lång

Dagarna går, precis som vanligt, och vi semestrar för fullt. Det är skruvning med folkracebilar, trädgårdspyssel, fisketurer (tyvärr med klent resultat), bad med hund och att ”bara vara” som gäller här numera!
I onsdags em/kväll var det folkracetävling här på hemmabanan, och både Roger o hans kompis C var med. Det gick väl lite si-så-där kan man säga. Rogers 140 gick lite knackigt i de första heaten men sedan fick han till motorn och körningen började stämma bättre så det blev iaf B-final till sist. Där bidde han trea så det blev pallplats o pokal iaf! =)

Igår lämnade vi Kia hos farmor o farfar tidigt på morgonen och drog en sväng till Karlstad för lite shopping. Blev den gamla vanliga trallen = Biltema, IKEA, Plantagen, Granngården och så var vi till andra sidan ”storbyn” och besökte Elgiganten och Stadium Outlet. Jag var nog en av de som handlade minst och billigast på IKEA igår förresten – det låg 4 små pryttlar i botten av vagnen o skramlade… *S* Två påsar med påsklämmor (29 kr), en toaborste (5 kr) och 6 st färgglada plastmuggar (15 kr).
På vägen hem så åkte vi om Sunne och Lysvik och äntligen blev det så att vi besökte mormors glasscafé! Mycket folk var det där, men till sist fick vi våra glassar och det var supergott! Roger åt ”Mormors gottegris (Ploppglass, Guldnougatglass och pecannötglass, kolatopping, chokladströssel, bär o grädde) och jag åt ”Morsgrisen” som var helt laktosfri (jordgubb/smultronglass, citronglass och en valfri sorbet där jag då valde passionsfrukt, jordgubbstopping, bär och laktosfri grädde). Dit kommer vi definitivt att åka igen om jag får bestämma!

Lördag idag ja. Vi var uppe tidigt och älskling har börjat skruva i sin ena folkracebil och hans kompis C kommer hit också senare för det är en del skruvning i hans bil också inför Motorbanans Dag i morgon här i Östmark. Själv så ska jag strax åka iväg ner på byn och besöka boa en sväng. Behöver ha några småsaker + att jag behöver bensin till gräsklipparen. Trodde gräset skulle dra ner på tillväxten när det enbart är sol o torka, men icke =/.  Yepps, det är dags att skjuta omkring den rackarn idag igen…  Ångrade mig när jag kikade på termometern här – blir ingen gräsklippning när det är +25 grader o gassande sol ute!
Sedan ska jag till Johns grav också och plantera lite blommor/växter som jag köpte igår, men tror jag avvaktar med det tills senare idag. Är så mycket knott i farten ännu här på morgonkvisten och jag avskyr knotten…
Egentligen skulle man ha varit på sista jättebingon uppe i Bograngen också, men jag vet inte… Är inte så kul att åka själv, men får väl se hur jag gör! Nu ska jag te boa iaf!!!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lördag hela dagen lång

Kommentarer inaktiverade.