Gårdagen var en jobbig dag…

Igår var det en vacker dag, men en ack så sorglig dag =/.

Johns urna i kapellet 2013-07-15Igår var det äntligen dags för gravsättning av Johns urna – en dag som jag fasat över samtidigt som jag bara ville ha den gjord. Men vilket som så var det lika tungt ändå…

Vi hade en väldigt enkel ceremoni, med bara Roger och jag samt kyrkvaktmästaren som fanns med i bakgrunden. Urnan var fint uppställd på det lilla altaret i kapellet och vi hade en stund ensamma där inne innan jag bar urnan till vår gravplats. Vi sänkte gemensamt ned urnan i graven och det var precis så vackert o fridfullt som vi ville ha det. Soligt väder och en frodig högsommargrönska inramade det hela. Hade med oss en jättefin bukett som vi lämnade där på graven i en vas.

Nu återstår att ordna till på graven med blommor, kantstenar o sånt och att ordna en gravsten… Usch, det där med att välja gravsten är inte lätt. Kan konstatera att de är väldans dyra och så ska man ju bestämma sig för om det ska vara en gemensam sten för hela familjen eller om vi ska göra en liten sten bara för John. Och vad ska det stå på den?
Alla dessa svåra beslut som ska tas hela tiden…

… det var ju inte så här det skulle bli! ♥

Det här inlägget postades i Sorg, Vår änglapôjk John. Bokmärk permalänken.

3 svar på Gårdagen var en jobbig dag…

Kommentarer inaktiverade.