Ojdå, tiden går!

Collage juni 2013 i Metbäcken

Klicka för större bild!

Skyller helt enkelt på sommaren när blogguppdateringarna sinar! Man tar sig hellre tid att vara ute och njuta av solsken och en vacker natur istället för att blogga/sitta vid datorn *S*.

Vi jobbar ju fortfarande också. Denna vecka och nästa, men sedan är det semester även för oss! Det ska bli skönt att slippa höra den där skrällande väckaren kl 5 varje morgon i några veckor. Iofs så brukar vi kliva upp tidigt ändå när vi är lediga, men INTE kl 5 om vi slipper det.

Sedan förra inlägget har vi jobbat, sovit, ätit, fiskat, klippt gräs mm och upplevt både regn, dunderåska och solsken. Vi har varit på folkracetävlingar i både Filipstad och Vansbro i jakten på en ”ny” egen folkrace-bil till älskling (eftersom de blev av med den gemensamma som han o en jobbarkompis delade på) och i Vansbro fick vi jackpott! Hem kom vi med en potent 240 som nu står på gården och väntar på lite småfix innan det är dags för nästa tävling.
Det är så skönt att se älskling gladare igen och han behöver körträningen som folkracen ger inför kommande rallycrosskörning.

I söndags, den 30/6, blev vår ängel John 6 månader också…
Om inte den där förbannade avvikelsen på hjärnan ställt till det så skulle vi nu ha haft en levande son på ungefär två månader hos oss. Istället så står nu urnan med vår sons stoft och väntar på att grävas ned i vår nya familjegravplats… *suckar sorgset*

Ja, ja… livet går vidare ändå

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.