Tankar en torsdag i maj

Två dagar kvar av maj månad nu då, och sedan är det dags för juni helt plötsligt. Sagt det så många gånger förut – hur fort kan en månad gå egentligen? Det säger bara ”svisch” och så har 30/31 dagar försvunnit.
Iofs så är jag bara glad över att maj är över då det numera är en jobbig månad, precis som december hädanefter kommer att vara årets allra svartaste och jobbigaste…

Idag jobbar jag min sista dag som delvis sjukskriven, och fr o m måndag så återgår jag till mina vanliga arbetstider på 50% igen. Tror det känns okej, och skulle det inte göra det så får jag enligt både läkare och FK ”backa” igen om jag känner att det behövs, men jag måste ju prova såklart. Det har ju också känts rätt så okej under de här månaderna som jag succesivt trappat upp arbetstiden.
Psykiskt så hoppas jag det ska funka, men jag är faktiskt orolig för att det ska krångla fysiskt med min onda kropp. Jag är sämre nu i kroppen, och har mer ont på fler ställen… men man får väl prova att (som vanligt) bita ihop och försöka göra det bästa av dagen ändå.
Bara ombyggnationen av ridskolan blir klar så kanske det blir lite enklare även för mig. Vi ska ju handikappanpassa och förbättra den ännu mer för våra besökare/ryttare och det kommer att bli lite lättare för egen del då vi t ex får ett gemesamt kontor på ena planet istf som idag två kontor på två olika våningsplan. Den stora byggstarten ska väl ske framåt hösten, och det blir säkert en höst/vinter med en del krångel då det ska byggas samtidigt som vi ska jobba uppe i allt – men vi får hoppas det är värt det i slutändan!

Nu ska jag kila ut en sväng här och kolla över blommor o blader runt om gården. Jobbar em idag eftersom både vi i personalen och delar av styrelsen ska på kurs ikväll som hålls på Sunne Ryttarförenings anläggning. Därför börjar jag klockan ett idag istf halvsju i morse.

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Jobb. Bokmärk permalänken.